Ivólevek

Egészségesebben szeretnénk táplálkozni? Ehhez a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre feltétlenül szükség van. A napi 2-3 liter folyadékot azonban ne cukros üdítőkkel pótoljuk, hanem fogyasszunk sok vizet és 100 százalékos zöldség- és gyümölcsleveket, melyek nagyon jó étrend-kiegészítői lehetnek a táplálkozásunknak, másrészt vitaminokkal is támogathatjuk szervezetünket. 100%-os rostos leveinket sportolás vagy munka közben is fogyaszthatjuk, így elősegíthetjük emésztőrendszerünk egészséges működését, mert erőteljes tisztító hatással rendelkeznek és hozzáadott cukrot és különböző adalékanyagokat sem tartalmaznak!

Az ivólevek magyar termelésből származó gyümölcs (alma, meggy, szőlő, szilva) és zöldségek (paradicsom) felhasználásával készülnek. A feldolgozás során kíméletes technológiával igyekszünk megőrizni az alapanyagok beltartalmi értékeit.

Eperszörp

Amikor eperlekvárt vagy eperdzsemet főzünk, akkor az mindig együtt jár a frissen készült, télire elrakható eperszörppel. Kár lenne a lekvárfőzésnél órákig párologtatni a lekvár nedvességtartalmát. Mivel a cukor felolvadása után elég nagy mennyiségű eperlé keletkezik, azt mindig üvegbe tesszük és a téli polcok kincseivé varázsoljuk.