Megújulás

A Teremtő Isten segítségével gazdaságunk, portánk megújul. Megadatik, hogy egy 1920-ban épült parasztházat újítsunk fel.

Itt állítjuk elő a termékeinket, süteményeinket, sajtjainkat, gyógykészítményeinket. Itt rendezünk work-shopokat, ahol egy szelíd, hangulatos, természetközeli környezetben akár közösen is előállíthatunk egy-egy finomságot. Lesznek tematikus heteink, ételeink, ahol egy-egy tájegységre jellemző ételt ajánlunk és készítünk el közösen.

Hogyan tesszük ezt?

Sokan kérdeztétek, hogyan lehet a tanítás-nevelés mellett ennyi mindennel foglalkozni. Erre számomra nincs más magyarázat, mint a Mennyei Atya kegyelme, a férjem, Gyuri támogatása, a fiam folytonos kritikája. Mottónk, az ételünk az életünk is mutatja, hogy szeretném átadni, megtanítani a kedves érdeklődőknek, hogyan védhetik meg az ételekkel egészségüket, hogyan készíthetnek maguknak, szeretteiknek egészségüket támogató teákat, gyümölcskészítményeket.

Mi magunk termeljük meg Növényeinket. Nem, nem elírás a nagy betű. A tisztelet a növények, egymás és magunk iránt az, ami alapja az életnek. Felelősek vagyunk. Felelősek azért, hogy mindent megtegyünk egy élhető, ehető és finom, mérgező gondolatok nélküli életért – ételért. Kertünkben hozzáférhető lesz minden olyan növény, zöldség, ami a mindennapok része, alapanyaga.

Sokan kértetek árlistát. Idén ezt is pótoljuk.

Addig is nézzétek csak mennyi minden lesz elérhető!

Csoki torta

Csoki torta

Tiramisu kocka